Jobba med oss

Inom Debe Flow Group är vi ständigt på jakt efter nya medarbetare som kan utveckla oss. Vi är cirka 100 anställda inom Debe Flow Group där vi har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige har vi vårt huvudkontor i Stockholm samt enheter i Växjö, Borås och Örebro. 

Inom Debe Flow Group jobbar vi efter fyra värdeord: Dedication, Expertise, Bravery, Efficiency. Genom att vara dedikerade, experter på det vi gör, modiga och effektiva vinner vi förtroende. Att bygga förtroende är resultatet av våra ledord. Därför pratar vi exempelvis inte illa om andra företag, kunder eller leverantörer. Förtroende från kunden är den bästa uppskattningen vi som företag kan få – men även för våra medarbetare. Det får vi genom att visa respekt, alltid se till kundens bästa och hålla det som vi har lovat. Gör vi fel ber vi om ursäkt, lär oss och gör det bättre nästa gång. För att undvika missförstånd bör vi eftersträva att vara tydlig i all kommunikation – såväl internt som externt.

Nedan kan du se vilka tjänster vi har ute just i detta nu. Allt som oftast arbetar vi med externa rekryteringsbolag för att säkerställa att ett rätt kandidat kommer till oss, men givetvis välkomnar vi även spontana ansökningar från motiverade personer som vill komma till oss även om just den typen av tjänst inte är utannonserad just nu. 

Utannonserade tjänster

Controller till koncernen, Debe Flow Group AB

Projektsäljare, Matsco AB

Supply Chain Manager med platsansvar, Debe Flow Group AB

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan med CV och personligt brev, eller varför inte en kort film där du presenterar dig? 

Vi är intresserade av att veta mer om dina drivkrafter, mål och färdigheter - samt vad du kan bidra med till oss och vad vi kan göra för dig och din utveckling. 

Maila din ansökan till hr@debe.se

Vid frågor går det bra att kontakta:

Joakim Avikainen, Chief Human Resources Officer

070-954 56 08

cookie-text