2024-02-12

Peltomäki ny MD i TerraRoc Suomi Oy

Organisationen börjar nu sätta sig i TerraRoc Finland, där det nu blivit klart vem som kommer att styra den finska delen framåt.

Sedan förvärvet av TerraRoc Finland Oy har Jarkko Saastamoinen, VD i Debe Suomi Oy, haft ledningen över bolaget. Nu står det klart att TerraRoc Finland kommer att ledas av Mikko Peltomäki som ny Managing Director.

Mikko beskriver sig själv så här:
    – Jag är 48 år och bor i Nokia med min familj. Jag har över tjugo års erfarenhet från produktion och olika projekt. Jag har arbetat i lednings- och expertpositioner i produktions- och projektorganisationer, både som del av en enskild produktionsanläggning och som affärsområde. Jag är snabb på att lära mig nya saker och jag uppskattar lagarbete.

Han kommer nu att fokusera på flytt av fabriken och utveckla den i sin roll.
   - Jag börjar som Managing Director i Terrarocs fabrik. Huvuduppgiften är att driva tillverkningen lönsamt i samarbete med övriga Debe-bolag. Jag har varit i företaget nu ett halvår som platschef och det har varit väldigt intressanta tider. Vi har en fabriksflytt på gång inom en månad som också är väldigt spännande.

Vi önskar Mikko all lycka till och tackar samtidigt Jarkko Saastamoinen för hans insats som tillförordnad VD fram tills nu. 

cookie-text