2023-04-18

ISH, Grundläggningsdagen och FastighetsMässan - tre efterlängtade mässor

Debe Flow Group deltog på ISH 2023, världens ledande mässa för vatten, värme och luftkonditionering i Frankfurt, Tyskland, där vi visade upp våra senaste produkter och innovationer.

Mässan, som ägde rum den 13-17 mars 2023, på Messe Frankfurts utställningscenter, lockade över 150 000 branschfolk och kunder från hela världen, vilket gav oss ett utmärkt tillfälle att interagera med nya potentiella kunder och framtida partners såväl som att stärka relationer med befintliga kunder och partners. Detta gav oss även en unik möjlighet att få värdefulla insikter om de senaste trenderna och utvecklingen globalt i branschen.

På ISH 2023 visade vi en rad produkter, bland annat från produktgrupperna ”Laddomat” och ”Laddotank” samt vårt varumärke ”Termoventiler”, vilket genererade stort intresse och positiv feedback från besökarna på mässan. De interaktiva visningarna vid vår monter gav besökarna en praktisk upplevelse och en djupare förståelse för våra produkters egenskaper och fördelar.

Under mars månad genomförde vi även två lyckade mässor i Sverige. Vi deltog nyligen på FastighetsMässan i Stockholm och vårt dotterbolag, Debe Borrcenter, representerade oss på Grundläggningsdagen 2023. Både FastighetsMässan och Grundläggningsdagen är ledande mässor inom sina områden och båda mässorna var i år välbesökta av en mångsidig och kunnig publik, vilket gav oss möjligheten att knyta många värdefulla kontakter.

"Vi är övertygade om att vårt deltagande på dessa tre mässor kommer att hjälpa oss att ytterligare växa och expandera vår verksamhet samt stärka vår position som en ledande innovatör i branschen” säger Oscar Heydorn, VD.

cookie-text