2024-07-05

Pemtec erhåller ISO Certifieringarna 9001:2015 och 14001:2015

Pemtec, dotterbolag till Debe Flow Group, har erhållit ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 certifieringarna. Dessa certifieringar bekräftar företagets engagemang för högsta standarder inom kvalitetsledning och miljöhantering.

ISO 9001:2015 är en internationell standard som fastställer kriterier för kvalitetsledningssystem och är baserad på ett antal kvalitetsledningsprinciper, inklusive ett starkt kundfokus, ledningens motivation och engagemang, processinriktning och ständig förbättring. Denna certifiering innebär att Pemtec konsekvent levererar produkter och tjänster som möter kundernas och regulatoriska krav, samt strävar efter att ständigt förbättra sina processer.

ISO 14001:2015 är en internationell standard som specificerar krav för ett effektivt miljöledningssystem (EMS). Den ger en ram för en organisation att följa för att skydda miljön och reagera på förändrade miljöförhållanden i balans med socio-ekonomiska behov. Med denna certifiering demonstrerar Pemtec sitt engagemang för att minska sin miljöpåverkan och förbättra sin miljöprestanda genom effektiva resurshanteringsmetoder.

Thomas Karlsson, VD för Pemtec, kommenterar: "Att erhålla både ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 certifieringar är ett betydande steg för Pemtec. Det visar vårt åtagande att upprätthålla högsta kvalitetsstandarder och att arbeta på ett miljömedvetet sätt. Detta är inte bara en milstolpe för vårt företag utan också ett löfte till våra kunder och partners om vårt fortsatta arbete med miljö och hållbarhet.

Denna dubbla certifiering är resultatet av hårt arbete och dedikation från hela Pemtec-teamet. Det innebär att alla våra processer och system har granskats noggrant och uppfyller de strikta kraven som ställs av International Organization for Standardization (ISO).”

Om Pemtec: Pemtec är ett dotterbolag till Debe Flow Group och en ledande leverantör av avancerade teknologiska lösningar inom sitt område. Med fokus på innovation, kvalitet och hållbarhet, strävar Pemtec efter att leverera produkter och tjänster som överträffar kundernas förväntningar och bidrar till en mer hållbar framtid.

Om Debe Flow Group: Debe Flow Group är en framåttänkande organisation fokuserad på att främja tillväxt och framgång i sina dotterbolag. Med ett starkt engagemang för sina kunder och partners ger Debe Flow Group strategiskt stöd till företag som Pemtec, vilket gör det möjligt för dem att tillsammans nå nya höjder.

För ytterligare kommentarer eller mediaförfrågningar, vänligen kontakta:
Thomas Karlsson, VD på Pemtec, thomas.karlsson@pemtec.se, +46 703 138 821

cookie-text